Top

KLANTENSERVICE


Verzendkosten
Wij hanteren vaste verzendkosten van €7,50 per bestelling. Vanaf €75,- verzenden wij zelfs helemaal gratis.

Levertijd
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. Mocht een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn of kunnen wij niet tijdig verzenden dan ontvangt u van ons een bericht.

Betaalmogelijkheden
U kunt bij ons veilig betalen met iDeal, MisterCash, Paypal (ook Creditcard) en vooruitbetalen per bank.

Annuleren

Een bestelling kan geannuleerd wanneer deze nog niet is verzonden. U kunt uw bestelling annuleren door een mail te sturen naar info@ondergoedexpert.nl of gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Ruilen/retourneren
Ruilen is mogelijk. De artikelen dienen uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld te worden per e-mail info@ondergoedexpert.nl.

De artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 (zeven) werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

De artikelen dienen in onbeschadigde en originele staat geretourneerd te worden: in originele verpakking met de aangehechte labels. Een retour dient voldoende gefrankeerd te worden. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en daarom NIET gecrediteerd. Het ondergoed dient schoon en ongedragen te zijn.

Na uw aanmelding ontvangt u de retourinstructies.


Afhalen
Het is niet mogelijk artikelen af te halen.

Mocht u toch nog vragen dan kunt u deze altijd stellen via info@ondergoedexpert.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u uw adresgegevens in de mail/contactformulier te vermelden.


 

@