Top

Ten Cate

Ten Cate ondergoed - Ten Cate underwear - Ten Cate textiel

Ten Cate ondergoed is al jaren een bekend merk op Nederlandse bodem. Ten Cate Textiel staat garant voor zeer goede kwaliteit met een prima prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar Ten Cate heren slips of Ten Cate dames slips bij de OndergoedExpert vind je voldoende keus. Natuurlijk vind je naast de slips ook de heerlijk zittende Ten Cate hemden, t-shirts en singlets.

De heren Basic ondermode collectie (2-packs) bevat artikelen die door heren als zeer prettig ervaren worden wanneer het aankomt op draagcomfort. De Ten Cate slips zijn vervaardigd van katoen, een stof die ademt en zeer fris aanvoelt. Tijdloze Ten Cate modellen slips waaronder de 'classic slip' en de 'boxer met opening' maken samen met een singlet (hemd) en een t-shirt uit heren ondermode collectie compleet.
 
Voor dames is er de Ten Cate collectie Lace en Essential welke ook gemaakt is van de beste kwaliteit katoen. De pasvorm van dit Ten Cate textiel is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse vrouw. Iedere Ten Cate slip is voorzien van een badstof kruisje. De artikelen uit de Ten Cate Lace collectie zijn voorzien een randje kant. Kies jouw favoriete Ten Cate ondergoed uit onze collectie.

 

 

Ten Cate Basic short - 2pack
Ten Cate Basic short - 2pack
€ 27,95
Ten Cate Basic Slip - 2pack
Ten Cate Basic Slip - 2pack
€ 27,95