Top

Trinny & Susannah

Modestylisten Trinny & Susannah hebben hun sporen dik verdiend en weten als geen ander dat uitgezakte bh’s, slobbertruien of hoogwaterbroeken symbool staan voor een uniek verhaal. De dames gaan op zoek naar de verhalen achter de foute outfit. Maar ze doen dit wel op hun eigen welbekende manier: zonder een blad voor de mond te nemen en met enige vrijpostigheid.

Trinny & Susannah bekend van missie Holland hebben na jaren van onderzoek en draagproeven de ultieme Magic Nickers (magische broekjes) collectie ontworpen. De naadloze Magic Nickers van Trinny & Susannah liften je bips, maken je buik plat, slanken je dijen af en doen je zichtbaar tot zelfs een kledingmaat in omvang verliezen.


Vergeet je maat… en ontdek je figuur!!
Trinny & Susannah hebben in de loop der jaren de kleding dilemma’s van duizenden vrouwen opgelost. In elk van de gevallen bleek dat niet omvang het probleem is, maar juist de verhouding in je figuur. Of je nu mager, gemiddeld of wat molliger bent, iedereen heeft baat bij de Magic Knickers van Trinny & Susannah.